Dr. Müfit Ekdal Anması

13 Temmuz 2023 Perşembe 17:00

Konferans Salonu

Kadıköy Belediyesi, tarih araştırmacısı ve tıp doktoru Müfid Ekdal için 13 Temmuz Perşembe günü 17.00’de Tarih Edebiyat Sanat Kütüphanesi’nde anma programı düzenliyor.

Haydarpaşa Numune Hastanesi’nin eski başhekimlerinden, hayatını hekimliğe ve Kadıköy tarihi üzerine araştırmalara adayan Dr. Müfid Ekdal’ın kitaplarının yayın hakları, ailesi tarafından Kadıköy Belediyesi’ne verilmişti. Ekdal’ın “Saklı Hikayeleriyle ve Resimleriyle Kadıköy Sokakları”, “Kadıköy Konakları” ve “Bir Fenerbahçe Vardı” adlı kitapları Kadıköy Belediyesi Kültür Yayınları tarafından yayımlandı.

“Kadıköy’ün Heredot’u” olarak anılan Ekdal’ın ölümünün 9’uncu yılında düzenlenen anma programına Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, gazeteci yazar Barış Doster, Nihal Öz, Ekdal’ın oğlu Oral Ekdal, kızı Meral Akdikmen katılacak.

Ücretsiz

Değerli misafirlerimiz, etkinlikten en az 15 dakika önce gelmenizi, etkinlik sırasında salona giriş çıkış yapmamanızı, salona girmeden önce cep telefonu ve saat alarmlarınızı kapatmanızı, etkinlik sırasında fotoğraf ve film çekimi yapmamanızı önemle rica ederiz.

Access to the path 'C:\Apps\Web\tesak.kadikoy.bel.tr\wwwroot\sitemap.xml' is denied.